Suzanne & Harro uit Schiedam

Onze zoon Pierre is in het ziekenhuis geboren. Na twee dagen mochten we naar huis en stond Caroline thuis klaar om ons op te vangen. Vanaf dat moment is de kraamweek van start gegaan en hebben wij genoten van een hele fijne tijd. Op een hele deskundige, rustige, vertrouwde en zorgzame manier heeft Caroline ons ondersteund in de eerste periode met onze baby, het herstel na de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Er was heel veel tijd en aandacht voor het opgang brengen van de borstvoeding en mede dankzij het geduld en vertrouwen van Caroline is dat heel goed verlopen. Wij hebben gedurende de kraamweek met de hulp van Caroline op onze eigen manier onze weg kunnen vinden in onze nieuwe rol als jonge ouders. Na het afsluiten van de kraamweek konden wij met veel vertrouwen beginnen aan deze nieuwe fase in ons leven. Nog vaak denken wij met warme herinneringen terug aan deze heerlijke week!

 

Judith & Tim uit Rotterdam   

Caroline is na de geboorte van onze twee zoons een fantastische kraamverzorgende voor ons geweest. Hoewel ik bij mijn eerste zwangerschap opzag tegen een vreemde vrouw in mijn huis, was het heerlijk om haar om ons heen te hebben. Na de geboorte van onze tweede zoon wilde ik alleen Caroline als kraamverzorgende en niemand anders. Caroline is vakkundig, geduldig, rustig en liefdevol. Ze adviseert op een warme manier hoe een baby het beste verzorgd kan worden. Daarnaast legt ze het hele gezin tijdens de gehele kraamperiode ontzettend in de watten. Verder heeft Caroline altijd een luisterend oor. Ook kijkt ze heel goed waar bepaalde behoeften liggen en doet ze veel in overleg. De natuurlijke kraamzorg sloot extra aan op mijn wensen ten aanzien van de verzorging van mijn baby. Door haar goede zorgen, hebben mijn partner en ik ontzettend van onze baby's en de kraamperiode genoten.

 

Evelien & Michael uit Oud-Beijerland

Na een relatief snelle bevalling in het ziekenhuis, waren we best overdonderd toen we met onze zoon Jip vier uur later thuis waren gekomen. Wat was het fijn dat Caroline er zo snel was! Van tevoren hadden we er best wel tegenop gezien om de hele dag een ‘vreemde’ om ons heen te hebben in huis. Met Caroline was daar echter totaal geen sprake van. Ze is deskundig, rustig, lief en een grote toegevoegde waarde in de kraamweek. Ze luistert naar je en overlegt met je zodat er niets tegen je zin in gebeurt. Het was zo fijn om haar om ons heen te hebben! Mocht er ooit nog een tweede komen, dan willen we zeker dat Caroline weer bij ons komt!

 

Mabel & Albert uit Leiderdorp

Caroline heeft veel rust, zorg en aandacht voor ieder lid van het gezin (baby, moeder, vader en ook andere kinderen). De wijze waarop ze met je communiceert is oprecht, rustig en vertrouwd. Wij hebben haar aanwezigheid, adviezen en zorg in ons "nieuwe" gezinnetje enorm gewaardeerd.